top of page
Hoge gebouwen

Over ons

Zoals zovelen willen wij geen standaard bureau zijn. Daarom is onze benadering van zaken vaak vanuit andere perspectieven dan de  gebruikelijke. Waarom? Omdat het anders meer van hetzelfde zou zijn en dat is doorgaans de slechtste benadering van een door u gewenste verandering. 


Wij gaan u daarom verrassen! 


Wij inspireren, zijn creatief, kunnen met u outside the box gaan en zijn in staat om dat wat wij samen met u creëren daadwerkelijk te realiseren. Het maakt niet uit of dat nu op het gebied van iemands loopbaan is of op het vlak van de ontwikkeling van een organisatie. 

Wij vinden dat iedere situatie uniek is en dat er een onderlinge samenhang bestaat tussen componenten die de situatie maken. Daarom komen gewenste veranderingen vaak met bijverschijnselen. Geef je dat onvoldoende aandacht dan is de oplossing van vandaag mogelijk de veroorzaker van een probleem van morgen. Dat willen wij uiteraard voorkomen.  

Het unieke karakter van iedere situatie vraagt om maatwerk. Wij werken daarom bij voorkeur niet met gestandaardiseerde methoden of modellen. Wij koesteren onze vrijheid, objectiviteit en creatief oplossingsvermogen door ons te onthouden van enige vorm van certificering.

Kwaliteit, oprechte betrokkenheid en gedrevenheid komen immers uit het hart en niet per definitie uit een certificaat of een systeem.

"What you see is what you get"

Foto%252520JW_edited_edited_edited.jpg

Jan Willem Scherpenzeel

Het blijft voor mij altijd moeilijk om mij voor te stellen maar ik ga een poging wagen. Ik ben geboren in 1959 en heb aardig wat levens- en werkervaring. Voor wat betreft dat laatste verwijs ik graag naar mijn LinkedIn pagina. Alle wapenfeiten die daar staan zijn te herleiden tot de mens die ik ben. Een mens die zijn hele leven al leert, mateloos geïnteresseerd is in de samenhang van mensen en zaken en uitdagingen aangaat. Ik verbind graag, omdat ik heb ervaren dat verbondenheid bijdraagt aan het realiseren van doelen. Ongeacht of die nou van persoonlijke of zakelijke aard zijn. Doorgaans laat ik mij in eerste aanleg leiden door mijn sterke intuïtie. Daarna volgt het verstand al snel om zaken te concretiseren. Respect, eerlijkheid, betrokkenheid, integriteit en objectiviteit zijn enkele belangrijke menselijke waarden voor mij. Maar ook mijn drie lijfspreuken:

- "No guts, no glory!"

- "Karakter zonder kennis heeft vaker tot succes geleid dan kennis zonder karakter."

- "Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."

bottom of page